I Tjur-Tejstgården kan vi godt lide, at være sociale. Derfor arrangeres der forskellige arrangementer igennem året.

I februar holder vi fastelavnfest for både børn og voksne, hvor vi slår katten af tønden, og præmierer de bedste udklædte børn, i forskellige aldersgrupper. Selvfølgelig er de voksne med i legen, og kommer også udklædt.

I løbet af sommeren arrangerer vi en tur for vores pensionister, så de kan komme ud og blive luftet lidt. Det plejer at være en dejlig dag, hvor alle hygger sig, får noget god mad og lidt nye indtryk. Vi har de sidste år været ude og sejle, med forskellige tourbåde. I billedarkivet, kan man se billeder fra de sidste ture, vi har været på. Klik her, for at se billedarkivet.

For børnene og deres familie arrangeres der en årlig tur til BonBon land. Det plejer at være en dejlig dag, hvor vi alle hygger os, og har nogle gode dejlige timer, med vores familie. Vi kører samlet afsted fra Tjur-Tejstgården i busser. Dette arrangement er KUN for beboere i bebyggelsen.
Klik her, for at se billeder fra vores billedarkiv.

I november arrangerer vi en hyggelig shoppe-tur til Tyskland, så man kan komme ned og få lidt forsyninger til julen.

Den sidste søndag i november, holder vi Juletræsfest, hvor vi laver juleklippe-klister, og pynter juletræet. Der serveres gløg og æbleskiver til både børn og voksne.
Når juletræet er pyntet, danser vi om træet, synger nogle julesange, og laver lidt sanglege. Dagen afsluttes med en hyggelig slikpose til børnene.
Klik her, for at se billeder fra vores billedarkiv.

I det nye beboerhus “Den Gamle klub” er der mulighed for at låne lokaler til forskellige aktiviteter/klubber. Kontakt Inspektøren eller bestyrelsen for yderligere oplysninger.